Be Vegetal

Be Vegetal: biologische hair wellness

Kapsalon in Zaventem: hoogstaande kwaliteit

Kies voor kwaliteit

Als kapper in Zaventem wil ik werken op hoog niveau. Daarom koos ik ervoor om samen te werken met Hairborist. Dit is een 100% Belgische producent van een professionele, natuurlijke kapperslijn. De producten zijn dus vervaardigd met biologische ingrediënten, wat ervoor zorgt dat het zeer kwalitatief is. Ideaal dus voor dit biologisch salon in Zaventem. Uw haar zal z’n oorspronkelijke glans terugkrijgen. Laat uw haar terug stralen en aansterken!

Bovendien staat u centraal in dit kapsalon in Zaventem. Ik luister naar uw wensen en noden, waarna ik mijn ervaring gebruik om u advies en raad te geven. Op deze manier bied ik u een gepersonaliseerde behandeling, die een zeer professioneel resultaat garandeert.

Een kapper in Zaventem die op een andere manier werkt

Deze kapper in Zaventem kiest voor uw gevoel! Er worden louter natuurlijke en biologische producten gebruikt, wat zorgt voor een fantastische en unieke ervaring. Zowel de verzorging als haarverf bestaan namelijk uit natuurlijke ingrediënten. Bovendien wordt er in dit salon in Zaventem gewerkt met een concept van wellness en aromatherapie. Daarbij worden etherische oliën gebruikt om u een persoonlijke behandeling te geven. Elke olie heeft immers een specifieke werking: droog haar, schilfers, vette hoofdhuid… U zult dus niet enkel tot rust komen, uw problemen worden ook verholpen in dit salon in Zaventem!

Een salon in Zaventem: neem tijd om te genieten

Kies voor een kapsalon in Zaventem. U hoeft de drukke stad zelfs niet te trotseren, want het salon is vlot bereikbaar. U kunt bovendien net naast de ingang parkeren. Vermijd dus alle parkeerproblemen, files, betalende parkings… Zo kunt u rustig genieten van uw bezoek. Wanneer u het kapsalon in Zaventem binnenkomt, staat de tijd namelijk even stil. U kunt ontspannen in een gezellige en aangename sfeer. Deze kapper in Zaventem straalt rust en warmte uit, waardoor u centraal staat. Mede dankzij het toepassen van de aromatherapie, zult u merken dat u écht kunt ontspannen. Voel u als herboren, eenmaal u het deugddoend bad van plantaardige en etherische oliën ervaart.

Geen dure supplementen bij dit kapsalon in Zaventem

Dit is een kwalitatief salon in Zaventem, maar ik wil toch geen dure prijs aanrekenen. Andere salons opteren er namelijk voor nog bijkomende supplementen toe te voegen: extra olie, speciale shampoo… Zo weet u nooit op voorhand hoeveel u zult betalen. Bij deze kapper in Zaventem is dit niet zo. Er worden geen supplementen aangerekend, ongeacht de lengte van uw haar. Alles is dus in de prijs inbegrepen.