Be Vegetal

Be Vegetal: biologische hair wellness

Een moment van rust vindt u bij deze kapper in Zaventem

Salon in Zaventem met een zeer kwalitatief aanbod

Ik koos ervoor om met Hairborist te werken. Als kapsalon in Zaventem vind ik het immers mijn plicht om op hoogstaand niveau te werken. De producten van Hairborist zijn namelijk 100% Belgisch. Bovendien garandeert het kwaliteitslabel Ecogarantie dat de ingrediënten echt natuurlijk en kwalitatief zijn. Een echte meerwaarde dus voor mijn salon in Zaventem. Hierdoor krijgt uw haar immers z’n oorspronkelijke glans terug.

Bovendien laat ik u ook rustig genieten van het bezoek. U kunt relaxen in een ontspannen en aangename sfeer. In mijn salon in Zaventem is een haastige knipbeurt of kleuring nooit aan de orde. Ik neem mijn tijd voor u om u een zo goed mogelijke service te bieden. U staat bij mij centraal en dit alles in een zeer warme en gezellige setting. Het enige wat u moet doen is genieten.

Kapper in Zaventem met natuurlijke producten

Uw haar intens verzorgen staat voorop bij deze kapper in Zaventem. Daarom werk ik enkel en alleen met natuurlijke en biologische producten. Ik werk bijvoorbeeld met plantaardige haarverf. Bloemblaadjes, stampers, schors… worden in de zon gedroogd. Eenmaal droog, worden deze vermalen tot een fijn poeder. Wanneer ik water toevoeg aan het poeder, bekom ik meteen de haarverf. Natuurlijker kan dus niet!

Verder werk ik in mijn salon in Zaventem ook met een hair wellness concept waarbij ik aromatherapie toepas. Als kapper in Zaventem gebruik ik etherische oliën, die elk een specifieke functie hebben: schilfers, vette hoofdhuid, droog haar… Daarmee maak ik voor u een aangepaste behandeling die samengesteld wordt volgens uw noden en wensen.

Betaal geen supplementen of andere bijkomende kosten

Hoewel ik een zeer kwalitatief aanbod heb, hanteer ik standaardtarieven in mijn kapsalon in Zaventem. U zult bij mij dus niet meer betalen dan bij een andere kapper. Meer nog, het is zelfs mogelijk dat u minder betaalt! Sommige salons rekenen namelijk bijkomende supplementen aan zoals een extra shampoo, een speciale verzorging… In mijn salon in Zaventem is dit een praktijk die ik niet wil toepassen. Alles is in de prijs inbegrepen. U betaalt evenveel zoals u op voorhand dacht: ik reken geen extra kosten aan. Dit all-in menu geldt voor iedereen die dit kapsalon in Zaventem bezoekt, ongeacht de haarlengte.

Een kapsalon in Zaventem: vlot bereikbaar

Aangezien het kapsalon in Zaventem ligt, is het zeer gemakkelijk bereikbaar en heeft u geen last van de problemen in de stad. U parkeert net naast de ingang en hebt dus geen parkeerproblemen. Dit is bovendien volledig gratis! Verder hoeft u ook niet in de eeuwigdurende files te staan, u kunt het salon op een veilige manier bereiken… Deze kapper in Zaventem is dus zeer vlot bereikbaar.

Nathalie werkt als kapper in Zaventem met de biologische haarkleuring
Be Vegetal
Parklaan 48
1930 Zaventem